Bevrijdingsconcert Winterswijk zoekt vrijwilligers

Bevrijdingsconcert Winterswijk zoekt vrijwilligers

Op Bevrijdingsdag, zondag 5 mei, zal op ’t Hilgelo in Winterswijk  ‘de Internationale Viering van de Vrijheid’ plaatsvinden. Tijdens dit grootschalige festival zullen allerlei regionale talenten van zich laten horen. Het meest opvallende aan dit festival is echter een drijvend ponton midden op het water, waarop verschillende optredens zullen worden verzorgd.

 

Vrijwilligers

Voor deze bijzondere dag is de stichting Bevrijdingsconcert Winterswijk op zoek naar vrijwilligers. Speciaal voor het evenement is er de samenwerking gezocht met Vrijwilligerspunt Winterswijk. Het Vrijwilligerspunt Winterswijk is al jaren de het centrale punt voor de werving, maar ook de inzet van vrijwilligers. Janette Reerink, coördinator Vrijwilligerspunt Winterswijk, is erg enthousiast over de samenwerken voor het evenement. “Het is belangrijk om vrijwilligers en organisaties te matchen, en zo Winterswijkers helpen om zich maatschappelijk nuttig te maken”. Zeker voor een evenement als het bevrijdingsconcert zijn er zeer veel verschillende functies. Op ieder vlak zijn er helpende handen nodig, zo zijn we nog op zoek naar mensen voor de op- en afbouw, mensen voor het sfeerbeheer, hulp bij de horecagelegenheden maar ook parkeerwachters, fietsenbegeleiders of verkeersregelaars. Deze taken zijn erg divers, waarbij iedere schakel erg belangrijk is.

 

Informatie-avond

Ter gelegenheid van de samenwerking is er op woensdag 3 april, van 19.00 uur tot 20.30 uur, een inloopavond bij het Vrijwilligerspunt Winterswijk. Tijdens deze inloopavond is er gelegenheid om uzelf aan te melden als vrijwilliger voor het bevrijdingsconcert. Deze inloopavond zal plaatsvinden bij het informatiekantoor van het Vrijwilligerspunt, Torenstraat 9 in Winterswijk.

 

Aanmelden

Wilt u zich al eerder aanmelden als vrijwilliger voor de ‘Internationale Viering van de Vrijheid’, dan kunt u zich via de website: www.bevrijdingsconcertwinterswijk.nl of via het Vrijwilligerspunt Winterswijk. Tevens kunt u zich op de informatieavond op woensdag 3 april, bij het vrijwilligerspunt, aanmelden als vrijwillliger.

Sluit Menu